Verlichtingsweek Kinderdijk
Blog & Tips

Verlichtingsweek in UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk

De Verlichtingsweek komt er weer aan, een jaarlijks terugkerend evenement dat bezoekers onderdompelt in de betoverende schoonheid van de historische molens. Van 2 t/m 7 september 2024 kunnen bezoekers van over de hele wereld tijdens dit buitengewone spektakel kennismaken met de magie van het Nederlandse erfgoed.

Hollands sprookjeslandschap

Van maandag tot en met zaterdag is het iedere avond mogelijk om een betoverende rondvaart te maken. Laat de rondvaartboot je meenemen op een vaart langs de verlichte molens en geniet van de prachtige omgeving. Na de rondvaart kun je nog komen nagenieten op het terras van het Kinderdijk-café.

Van woensdag tot en met zaterdag is het ook mogelijk om met je ticket Museummolen Nederwaard te bezoeken.

Kijk op de website voor meer informatie en het bestellen van tickets.

Cursus Fotografie

Ben jij fotografie liefhebber? Grijp dan op 2 en 3 september je kans! Op maandag en dinsdag neemt professionele fotograaf Marijn Heuts je mee naar één van de molenerven. Hier neem je deel aan een unieke workshop over avond- en landschapsfotografie. Til je fotografie skills naar een hoger niveau en grijp de kans om de molens van dichtbij te fotograferen terwijl ze oplichten tegen de Hollandse avondlucht.

Schrijf je hier in!

molens- avondlicht
Bekijk het hele programma van
Verlichtingsweek Kinderdijk