Aanmeldformulier Donateurs

De Alblasserwaard zit sinds een aantal jaren in de lift. Toeristen weten de dorpen, steden en de natuur en attracties in de regio steeds beter te vinden en waarderen.

Dordrecht Marketing en de VVV Zuid-Holland Zuid zijn per 1 augustus 2020 formeel één organisatie waarin ieders expertise gebundeld is.

Onder deze koepel zullen we nog beter in staat zijn om bewoners en bezoekers te informeren en enthousiasmeren en het bedrijfsleven hier nog meer van te laten profiteren. Maar dat kunnen we niet alleen, een stad en regio verkopen, dat doe je samen. Daarom is het belangrijk dat ook de nieuwe organisatie gesteund wordt door partners die zich sterk willen maken om bij te dragen aan het uitdragen van wat ze samen als toeristische attractie te bieden hebben.  (Kijk hier voor meer informatie over de donateurschappen)

En we zijn blij dat u dat ook doet. U kunt onderstaand formulier invullen en dan verwerken we de info binnen enkele werkdagen op de site. Hieronder ziet u een voorbeeld hoe het verwerkt wordt op de site.

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.