Events

Verlichtingsweek Kinderdijk: Workshop Avondfotografie

ma 4 sep. 2023
17:15

Een speciale fotografieworkshop op een bijzondere plek en een buitengewoon moment. Tijdens de Verlichtingsweek 2023 ga je in de avonduren met professioneel topfotograaf Marijn Heuts op pad in het wereldberoemde molengebied Kinderdijk. Grijp deze unieke kans om de mooiste foto’s te schieten en de nuances van het vak te leren. De expert laat je zien hoe je de mooiste landschappen op de beste manier vastlegt op de gevoelige plaat, terwijl je optimaal gebruik leert maken van de subtiele veranderingen in de overgang van daglicht naar schemer en avond, met speciale aandacht voor het geheimzinnige ‘blauwe uurtje’.

De workshop richt zich op amateurfotografen met of zonder ervaring. Enkele algemene fotografische termen, zoals sluitertijd, diafragma en scherptediepte, moeten wel bekend zijn. Het kunnen werken met je eigen camera is een vereiste.

Naast een digitale spiegelreflex- of spiegelloze camera is een statief onmisbaar. Een standaardlens behoort tot je uitrusting en een groothoeklens kan je optioneel meenemen. Een draadontspanner/afstandsbediening is aan te raden, maar geen vereiste om deel te nemen aan de workshop. Neem bij slecht weer regenkleding en een regenhoes voor de camera mee. Een zaklamp om de camera in het donker te bedienen kan van pas komen, ook voor de terugweg.

Verzamelen tussen 17:15 en 17:45 uur op de parkeerplaats: Nederwaard 1b.

Minimum leeftijd: 12.

Deelname kost € 95,00.

Max. 15 personen per avond.

Vergelijkbare evenementen

Voor kids
Workshop

Digilab Pro: Kriebelbeestjes (8-12 jaar)

di 3 okt. 2023 15:15
Workshop

Verlichtingsweek Kinderdijk: Workshop Avondfotografie

di 5 sep. 2023 17:15