Events

Verlichtingsweek Kinderdijk: Deltaconcert

za 2 sep. 2023
20:15 - 21:40

Wegens het succes van vorig jaar zijn de Deltaconcerten dit jaar terug in Unesco Werelderfgoed Kinderdijk. Het thema van deze avond is water en wind. Op het programma staan werken van Schubert en Beijer uitgevoerd door Rebellencollectief Pinarello.

Rebellencollectief Pynarello steekt klassieke muziek in een eigen jasje door het avontuurlijker, spontaner en directer te maken. Zonder dirigent en zonder bladmuziek. In 2022 vierde Pyranellohun 5-jarig jubileum. Op deze avond brengen zij het programma NEGEN.

Speciaal voor dit concert is er een arrangement samengesteld, waarbij je als eerste geniet van het concert van Pynarello. Na afloop, wanneer de molens mooi verlicht zijn, beleef je nog een rondvaart langs de molens. Tijdens de rondvaart staat er een lekker drankje voor je klaar.

Let op! Er is een beperkt aantal kaarten voor dit arrangement beschikbaar via de website van Deltaconcerten: https://www.deltaconcerten.nl/kinderdijk/. Voor de bezoekers die geen rondvaart hebben geboekt, is er in het bezoekerscentrum tot 23:00 uur een afterparty. Daarbij zijn ook de orkestleden van Pynarello aanwezig.

Voor meer informatie: https://kinderdijk.nl/evenementen/deltaconcerten-kinderdijk/

Inloop vanaf: 19.30 uur.