Locaties

Hotel & Restaurant Kinderdijk

Keuken
Ieder kwartaal wordt de menukaart van Hotel Kinderdijk vernieuwd. De koks verrassen u echter ook graag met leuke gerechten buiten de kaart om en staan in overleg altijd klaar om speciale wensen in te willigen. Bij de bereiding wordt voornamelijk met ambachtelijke producten. ”De keuken is de doorgaand geopend van 12.00 tot 21.00 uur. Het restaurant van 11.00 tot 22.00 uur.

Iets te vieren
De linkerzijde van het restaurant met zicht op de Noord kan, afhankelijk van de invulling van uw bijeenkomst worden gereserveerd voor gezelschappen tot vijftig personen. De rechterzijde van het restaurant is beschikbaar voor gezelschappen van vijftig tot honderd personen met zicht op de molens van Kinderdijk en op de rivier de Noord. Onderin Hotel Kinderdijk is de molenbar met eigen entree. U bent hier van harte welkom voor een receptie of borrel tot vijftig personen.

Overnachten
Al onze kamers zijn twee persoonskamers, deels met uitzicht op de molens of de rivier de Noord. Alle kamers hebben de beschikking over een eigen badkamer, gratis wifi. De Familiekamer is voorzien van een twee persoon bed en een bank  die we kunnen uitklappen als twee persoon bed daardoor kan deze kamer bezet worden door maximaal 4 personen

Vergelijkbare locaties

Diner
Lunch
Met kids
Terras

Gasterij Molenwaard

Bloklandsekade 5, Ottoland
Borrel
Diner
Hotels
Lunch
Terras

Heeren aan de Haven

Haven 1, Streefkerk
Borrel
Diner
Hotels
Lunch
Ontbijt
Vergaderlocaties

Leonardo Hotel Papendrecht

Burgemeester Keijzerweg 100, Papendrecht
Diner
Eetgelegenheden
Frans
Lunch

De Gieser Wildeman

Botersloot 1, Noordeloos
Borrel
Diner
Eetgelegenheden
High tea
High wine
Lunch

De Burgemeester

Kerkstraat 8, Bleskensgraaf
Diner
Eetgelegenheden
Lunch
Oplaadpunt E-Bikes
Terras
Vergaderlocaties

Het Posthuijs Eten & Drinken

Voorstraat 42, Groot-Ammers