B&B In de Wolken

B&B de Uitspanning

Op een prachtig plekje aan de Buitenhaven staat het gerestaureerde pand van de familie Den Braven, dat op de lijst van Rijksmonumenten staat en voorheen diende als stadsboerderijtje. Daarnaast bevindt zich de schuur, die dienst deed als Uitspanning bij het Café de Dam. Hier werden de paarden met wagens naar binnen gereden en gestald, terwijl de bestuurder in het café verpoosde of naar de kerk ging.

De bovenverdieping werd gebruikt als opslag voor hooi en stro. Na een ingrijpende verbouwing in 1996, is hier een sfeervolle Bed & Breakfast gerealiseerd met authentieke details.

Het is een sfeervolle, royale accommodatie voor 5 (7) personen met 2 comfortabele kamers, waarbij de authentieke elementen in de kamers zijn behouden.

U kunt overnachten in de Grachtenkamer of de Tuinkamer, bepaald door het uitzicht. De Grachtenkamer heeft 3 éénpersoonsbedden, een zithoek, t.v., waterkoker en koffie- en theezakjes, privé doucheruimte met toilet op de overloop. De Tuinkamer heeft 2 éénpersoonsbedden, een (2-persoons-slaap) bank, een zithoek, t.v., waterkoker en en koffie- en theezakjes, privé doucheruimte en apart toilet en suite. De kamers hebben een eigen entree.

Vergelijkbare locaties

Bed & Breakfasts
Bijzondere locaties
Bootverhuur

Boerderij De Verwondering

De Hoogt 14, Goudriaan
Bed & Breakfasts

Gastenverblijf Rodenburg

Nieuwe Veer 117, Streefkerk
Bed & Breakfasts
Bijzondere locaties
Vakantiewoningen

Het Groene Wout

Noordzijde 48A, Goudriaan
Bed & Breakfasts

Regthuys Goudriaan

Noordzijde 12, Goudriaan
Bed & Breakfasts

B&B Molenlanden

Poldershoek 2, Arkel
Bed & Breakfasts
Vakantiewoningen

't Voorhuis aan de Lek

Lekdijk 338, Nieuw-Lekkerland