Locaties

Boerderij De Verwondering

Aan de rand van Goudriaan vindt u melkveebedrijf de Verwondering. Het is een middelgroot bedrijf met ongeveer 90 melkkoeien. We hebben een gastenverblijf/groepsaccommodatie (15 personen) met riante kamers. 3x 2persoons, 1×4 en 1x5persoons. Schitterend riante kamers met eigen badkamer, TV, zithoek, WIFI. Daarnaast is er een gezamenlijke living met keuken. U zit zonder buren en heb schitterend uitzicht over de Alblasserwaardse polder.

24-uur boer
Je bent van harte welkom om een dag mee te werken en rond te kijken op de boerderij. Je zult ervaren wat het is om het boerenwerk te doen, je zult ontdekken hoe het is om koeien te melken, kalfjes te voeren, en alle andere zaken die een boerenhand vindt om te doen (iedere dag en ieder seizoen anders).

Kano’s
Verhuur van 8 kano’s (dus 16 personen). Je kunt kanoën in de Goudriaanse polder of de kano’s worden afgezet in Noordeloos en je kunt dan bijvoorbeeld kanoën naar het Raadhuis in Goudriaan en daar worden de kano’s weer opgehaald. Begin en eindpunt zijn 2,5 km lopen.

Tips

Product

Huur een kano

Product

Kom tot rust met een stilte retraite

Product

24 uur boer, ontdek het boerenleven

Vergelijkbare locaties

Bed & Breakfasts

Gastenverblijf Rodenburg

Nieuwe Veer 117, Streefkerk
Bed & Breakfasts
Bijzondere locaties
Vakantiewoningen

Het Groene Wout

Noordzijde 48A, Goudriaan
Bed & Breakfasts

Regthuys Goudriaan

Noordzijde 12, Goudriaan
Bed & Breakfasts

B&B Molenlanden

Poldershoek 2, Arkel
Bed & Breakfasts
Vakantiewoningen

't Voorhuis aan de Lek

Lekdijk 338, Nieuw-Lekkerland
Bed & Breakfasts

B&B Hoornaar

Dorpsweg 65A, Hoornaar