VVV Cadeaubon accepteren?

vvv cadeabonnenreeks // vvv cadeaubonnen nieuw2010.jpg (364 K)De VVV Cadeaubon is de populairste cadeaubon van Nederland. Jaarlijks worden er maar liefst 8 miljoen ‘’VVV bonnen’’ verkocht. Logisch, want de VVV Cadeaubon kun je besteden bij ruim 24.000 aangesloten ondernemingen.
Deze bonnen variëeren in waarde van € 5,- t/m € 50,-. 
De VVV Cadeaubon kan worden besteed bij -aan deze service- deelnemende winkeliers en horecabedrijven die te herkennen zijn aan de VVV raamstickers.

Meer informatie en aanmelden >


Sluit jouw winkel ook aan en realiseer meer tevreden klanten en meer omzet!
Hieronder hebben wij de aantrekkelijkste voordelen van de VVV Cadeaubon voor je op een rij gezet.

1. Meer omzet
Met de VVV Cadeaubon trek je niet alleen veel nieuwe klanten, maar bied je ook prima service aan vaste klanten die met veel plezier de VVV Cadeaubon bij je komen besteden. Meer traffic, meer omzet!

2. Aantrekkelijke overbesteding
Bij het uitgeven van de VVV Cadeaubon is de overbesteding gemiddeld tussen de 30 en 50 procent. Naast dat de VVV Cadeaubon fysiek winkelbezoek stimuleert, geeft de consument dus ook nog eens meer uit als hij de cadeaubon besteedt!

3. Geen administratief gedoe
Je hoeft alleen een lijst in te vullen en de bonnen toe te voegen. Opsturen in een gratis portvrije envelop en klaar. Binnen tien werkdagen staat het geld op je rekening. Altijd betrouwbaar, gemakkelijk en snel; of je nu 1 of 100 bonnen inlevert maakt daarbij niet uit.

4. Veilig en vertrouwd van VVV Nederland
De VVV Cadeaubon is de populairste cadeaubon van Nederland. Jaarlijks worden er circa 8,5 miljoen verkocht. Daarmee is de VVV Cadeaubon het best verkrijgbaar en het breedst besteedbaar van alle cadeaubonnen. De VVV Cadeaubon wordt uitgegeven door VVV Nederland. Dus veilig en vertrouwd.

5. Prima inzetbaar naast uw eigen bon
Misschien heb je een eigen cadeaubon. De VVV Cadeaubon past daar prima naast omdat de bon een andere en nieuwe doelgroep aanboort. Komt nog eens bij dat de VVV Cadeaubon landelijke bekendheid geniet en de grootste cadeaubon van Nederland is.

6. Lage provisie
Je betaalt slechts 6 % provisie over de bonnen die daadwerkelijk bij je worden besteed. Komt nog eens bij dat tachtig procent van de klanten met een VVV Cadeaubon méér besteden dan de bonwaarde. De provisie over de totale kassa-aanslag ligt in de praktijk dus lager.

7. Volledig geautomatiseerd
VVV Cadeaubon heeft een volledig geautomatiseerde, eigen clearingcentrale. Zij zorgen voor uitbetaling binnen 10 werkdagen na ontvangst van de ingezonden bonnen, onder aftrek van de provisie. Voor het insturen van de bonnen ontvang je gratis geleidestaten en portvrije enveloppen.

Meer informatie en aanmelden >

  • print
Content VVV Idee