Uitje van de maand

dinsdag 3 apr 2018

Uitje van de maand: Ontdek Dordrecht 

Dordrecht is veel te mooi om niet uitgebreid te verkennen! Tijdens deze dagtocht maakt u kennis met de historie van deze mooie oude stad.

U wordt met 2 kopjes koffie én (hun specialiteit) een warme appelmarijn ontvangen in de ambachtelijke Banketbakkerij Van der Sterre. Daarna neemt de VVV-gids(en) u mee voor een wandeling door Hollands oudste stad met haar roemrijk verleden. Onderweg bezoekt u eventueel de Grote Kerk en brengt de gids u naar de lunchlocatie. Uw lunch wordt geserveerd bij één van de deelnemende restaurants, afhankelijk van uw groepsgrootte en de beschikbaarheid.
Daarna een rondvaart door de historische binnenhavens van Dordrecht. De Dordtevaar is een elektrisch aangedreven open boot. Vanaf de boot kunt u de hoge en scheve achtergevels van diverse bijzondere woonhuizen bekijken. Tijdens de rondvaart krijgt u op het juiste moment informatie over de verschillende bezienswaardigheden.

Prijs p.p. : € 37,95 (minimaal 12 personen)

Kijk op www.opstapinzuid-holland.nl voor meer informatie over dit groepsuitje en andere mogelijkheden in de regio Zuid-Holland Zuid. Inlichtingen: VVV Zuid-Holland Zuid, 078-6322422, res@vvvzhz.nl

  • print

VVV Idee

VVV NL App

De gratis VVV NL App biedt het grootste, meest actuele en betrouwbare aanbod van vrijetijdsinformatie.

Lees meer

Varen in de polder

Anders genieten vanaf het water met 225 km leuke en gevarieerde vaarroutes in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Lees meer

Content VVV Idee