Uitje van de maand

zondag 1 jul 2018

Veelzijdig Gorinchem en Slot Loevestein is het groepsuitje van deze maand.

De dag begint met koffie en appelgebak bij de Hoofdwacht in Gorinchem. Daarna neemt de VVV-gids de groep mee voor een wandeling door vestingstad Gorinchem. De lunch is ook bij de Hoofdwacht en daarna volgt de overtocht met Riveer eerst naar Woudrichem en dan overstappen op het veer naar Slot Loevestein. Tijdens uw bezoek aan Slot Loevestein komt u alles te weten over dit bijzondere slot dat ridder Dirc Loef van Horne rond 1368 liet bouwen.

Prijs: € 47,75 p.p. (min. 10 personen) - inclusief koffie met gebak, stadswandeling o.l.v VVV-gids, lunch, overtocht veerdienst v.v. en bezoek aan Slot Loevestein.

Kijk op www.opstapinzuid-holland.nl voor meer informatie over dit groepsuitje en andere mogelijkheden in de regio Zuid-Holland Zuid. Inlichtingen: VVV Zuid-Holland Zuid, 078-6322422, res@vvvzhz.nl

  • print

VVV Idee

Landelijk winkelen in de Graanbuurt

Genieten in een gezellig en sfeervol winkelstraatje in Giessenburg met een karakteristieke sfeer. Een inpandige winkelstraat met winkels op het gebied van country- en lifestyle.

Lees meer

Tourist Day Ticket

Met het Tourist Day Ticket reis je gedurende een hele dag onbeperkt met bus, tram, metro en waterbus voor een vast bedrag door heel Zuid-Holland.

Lees meer

Content VVV Idee