Nieuw in de regio

vrijdag 1 jun 2018

Nieuwe adressen om lekker te eten, drinken, uitgaan of slapen in de regio Zuid-Holland Zuid.

Dordrecht
Leijns Creative Greenhouse is dé plek voor (haak)workshops & crafdates. In een glazen kas in het centrum van Dordrecht aan een grote tafel vol met bolletjes wol, thee, koffie en lekkers worden verschillende workshops gegeven. De landelijke keten Sushipoint is neergestreken in een pand aan de Voorstraat. Je kunt er Sushi afhalen of thuis laten bezorgen. Op 15 juni opent het nieuwe danscafé Beneej met een uitgebreid programma. Daarna is Beneej ieder weekend open en andere dagen te huur voor feesten, repeteerruimte en evenementen. 

Kijk op www.vvvdordrecht.nl voor alle adressen.

Alblasserwaard en Vijfheerenlanden
Bed & Breakfast De Twee Linden in Alblasserdam heet u welkom op 500 m afstand van de bekende molens van Kinderdijk. De romantische tweepersoons kamer is voorzien van alle gemakken en een eigen terras. Bij IJssalon Deliziosa in Alblasserdam haal je ambachtelijk Italiaans ijs en biologische én fairtrade chocolade. In Vianen is Kwalitaria Délifranche verbouwd tot lunchroom, cafetaria en koffiecorner in één. Of ga eens een wijntje proeven bij Wijnproeflokaal Heer-Luk in de tuin van het klooster in Vianen

Kijk op www.vvvalblasserwaardvijfheerenlanden.nl voor alle adressen.

Hoeksche Waard
B&B De Zeilmakerij in Oud-Beijerland is nog maar net geopend. Je kunt er met vier personen overnachten in een nostalgisch pand aan de Havendam.

Kijk op www.vvvhoekschewaard.nl voor alle adressen.

  • print

VVV Idee

Schuitje varen, theetje drinken

Populair dagje in Dordrecht! Wandelen door de oude binnenstad, lunchen, varen met een fluisterboot en chocolade proeven! Verkrijgbaar bij VVV Dordrecht.

Lees meer

Dagje Oud-Hollands Dordrecht

Met dit VVV-arrangement geniet je al wandelend van Hollands oudste stad met onderweg poffertjes, lunch en afternoon tea en bezoek aan museum Huis van Gijn.

Lees meer

Content VVV Idee