Nieuw in de regio

woensdag 1 aug 2018

Nieuwe adressen om lekker te eten, drinken, uitgaan of slapen in de regio Zuid-Holland Zuid.

Dordrecht
Aan de Vlijkade in Dordrecht is een nieuwe camperplaats aangelegd. Deze camperplaats ligt vlakbij het centrum tegenover Villa Augustus. In de Merwehal is een A15 restaurant geopend met gerechten uit alle windstreken. Van Sushi & Grill tot Nederlandse frituur en pannenkoeken.
Ga eens langs bij de nieuwe reiswinkel Travelstore, dit kwaliteitsreisbureau is gevestigd in de Waalse kerk in Dordrecht. Belevingswinkel waar met grote regelmaat events en activiteiten worden georganiseerd.
In Het Magazijn luister je naar muziek, kun je heerlijk eten, ook in de tuin. Onder één dak vind je hier een restaurant, (pop-up) stores, kunstuitleen en een galerie. 
Alles vers, goed gevulde broodjes, soep van de dag, koffie, thee, fris en cake van de dag dat vind je bij Lokaal de Klik. Een kleine lunchroom met een 'brunch-lunch-tussendoor-kaart'.
The Suco Bar is een door Brazilië geïnspireerde lunchbar waar onder andere smoothies, cold pressed juices, acai bowls & koffie wordt geserveerd. Bij Mood Loungebar draait het om ontmoeten, lekker eten, een drankje en in verbinding staan met andere mensen.

Kijk op www.vvvdordrecht.nl voor alle adressen.

Alblasserwaard en Vijfheerenlanden
De Hoge Tiendwegmolen in Streefkerk heeft een horecafunctie gekregen. De Koffie Molen is op vrijdag en zaterdag geopend en biedt ook de mogelijkheid voor high teas en feestjes. Bij de nieuwe B&B Tussen Water en Wind in Bleskensgraaf vind je rust, natuur, kunst, cultuur en verse streek producten. Bij Crien en Claar in de sfeervolle Graanschuur in Giessenburg kun je nu een smakelijke kookworkshop volgen, daarbij maak je de lekkerste gerechten van het seizoen met biologische streekprodukten.

Kijk op www.vvvalblasserwaardvijfheerenlanden.nl voor alle adressen.

Hoeksche Waard
Het Atelier Conny Pols in Klaaswaal organiseert keramiek cursussen en workshops. Je kunt bijvoorbeeld een schaal of bord maken en decoren of porceleinen kralen. Bij de Plukhoek Mookhoek pluk je je eigen bloemen en fruit van juni t/m oktober.

Kijk op www.vvvhoekschewaard.nl voor alle adressen.

  • print

VVV Idee

VVV Stadswandeling Dordrecht

De nieuwe VVV Stadswandeling brengt je langs de mooiste plekjes in Dordrecht.

Lees meer

Waterbus Haringvliet Expeditie

Doe een rondje Haringvliet met de Waterbus vanuit Rotterdam, Dordrecht, Oud-Beijerland en Spijkenisse.

Lees meer

Content VVV Idee